Spørgsmål til lejekonceptet

Kan Temporent også tage sig af jordarbejdet?

Ja, vi kan bestille et landfirma, der kan gøre jordarbejdet, men det vil være billigere for jer at udføre det selv. Tal med os, så kan vi anbefale gode jordfirmaer, der kan hjælpe jer. Temporent er bedst til at bygge modulhuse.

Har I jord eller grunde, som man kan leje huset på?

Nej, Temporent sætter huset på kundens eget land, så det skal man selv stille til rådighed.

Sælger I jeres moduler?

Svaret er nej. Vi arbejder med at udleje moduler, som til en vis grad kan sammenlignes med at udleje en lejlighed. Ønsker man at købe eller først leje og så købe moduler, kan man henvende sig til vores søstervirksomhed Flexator. Temporent Trading udbyder bygninger og moduler til salg, som i de fleste tilfælde er kommet tilbage efter udlejning.

Skal man ansøge om byggetilladelse, hvis man bare skal leje huset i en kort periode?

Ja, i de allerfleste tilfælde skal man ansøge om byggetilladelse. Nogle virksomheder kan have en generel tilladelse til at opføre mindre bygninger i en begrænset periode i et givent område.

Ansøger I om byggetilladelse for os?

Det er dig som bygherre, der formelt skal skrive under på en ansøgning om byggetilladelse. Vi skriver og fremlægger dokumenter og bilag og hjælper dig gennem processen. Vi har også et samarbejde med bygningskonsulenter og kan derfor tilbyde dig den kontrolansvarsfunktion, der kræves i forbindelse med ansøgningen om en byggetilladelse og byggeprocessen.

For hvor lang eller kort en periode kan man leje et modulhus?

Vi indgår ikke lejeaftaler på mindre end 12 måneder. Oftest ligger vores lejemål på mellem et til tre år, men det sker, at kunderne har lejet længere og også undtagelsesvis i kortere tid.

Hvad gør I, og hvad gør man selv på huset i lejeperioden?

Vi er ansvarlige for både planlagt og akut vedligeholdelse af den eller de ejendomme, der indgår i lejemålet. I er ansvarlige for de sædvanlige simple operationelle foranstaltninger, såsom udskiftning af pærer, blokerede afløb og snerydning. Inden bygningen overdrages til jer, gennemfører vi en fælles syning, og du får en lejermappe, der indeholder alle oplysninger om, hvordan det fungerer, og hvem der gør hvad.

Hvad koster det at leje et hus hos jer?

Det spørgsmål er lige så svært at svare på, som hvad en bil koster. Prisen afhænger af, hvilket modulsystem det er, hvilke modultyper, du ønsker og hvad vi skal levere i huset såsom datakabler, alarmer, rullegardiner, køkken mv. Andre faktorer, der påvirker prisen, er husets placering og lejeperioden.

Temporent opkræver betaling for:
1. Etablering/montage, 2. Valgfrie tilbud, 3. Leje i lejeperioden, 4. Nedtagning/afmontering.

Kan man afbetale etablering og nedtagning med huslejen?

Ja, det kan man i de fleste tilfælde, men vi skal i så fald opkræve renter på det beløb, man kan sige, du låner af os.

Hvor lang tid tager det, inden vi kan flytte ind?

Er samtlige tilladelser klar og jorden forberedt, så plejer vi at sige, at vi er i stand til at montere et hus på 4 til 8 uger. Er det et lille hus i et par moduler, så kan det gøres hurtigere, og er det et stort hus med mange muligheder og en masse installationer, kan det tage lidt længere tid.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg bestille for at være sikker på at have lokalerne på plads til en bestemt dato?

Det er et vanskeligt spørgsmål at besvare. Det kommer helt an på, hvor mange moduler, vi har på lager. Oftest har vi lokaler til rådighed, men nogle gange sker det, at en type mangler. I forbindelse med skolestart i august har vores entreprenører meget travlt med mange projekter, der skal være klar samtidig. Derfor er det godt at have lidt mere tid at løbe på omkring det tidspunkt, så I undgår at skulle vente et par uger ekstra. Kontakt en salgsrepræsentant i jeres område for at finde ud af, hvordan situationen er lige nu.

Behøver du hjælp med at finde det rette modulsystem?