Spørgsmål til modulsystemet

Findes der færdige elevatorløsninger?

Til vores systemer KUBIK og RYMD findes der et fuldt færdigt elevatormodul, som kan monteres enten sammen med vores trappehusmodul eller direkte på facaden.

Kan man bygge modulhuse i flere etager?

Ja. Temporent kan bygge i flere etager. KLOSS i op til to etager. Kontormodulerne KUBIK i op til tre etager, og RYMD kan klare op til fire etager.

I hvilken stand er modulerne, når vi skal flytte ind?

Vi afleverer altid fuldt renoverede bygninger i ny stand, hvor samtlige installationer og funktioner er afprøvede og tilsluttet.

Kan man få husene i valgfrie farver?

Ja, det er muligt. Men for at vi ikke skal have moduler i alle tænkelige farver, skal vi retablere husfarven til standardfarverne, når huset tilbageleveres.

Kan man få helt åbne planløsninger?

Ja, det er muligt. Vi har helt åbne moduler, som kan skabe åbne flader til kontorlandskaber eller til fælleslokaler og spisesale.

Vi ønsker at leje lagerlokaler til at lagre gods i dem. Er det muligt i jeres huse?

Nej, vores lokaler er beregnet til almindelig kontorbelastning, som er ca. 200 kg/m².

Kan man lave om på lokalerne i lejeperioden?

Ja, det er muligt. De fleste vægge kan flyttes, eller også kan vi flytte væggene efter ønske. Ønsker man at male eller sætte forskellige former for indretning op, går det som regel også godt, men huset skal kunne føres tilbage til sin oprindelige stand, når det tilbageleveres efter lejeperiodens ophør.

Udlejer I også gymnastiksale?

Vi har udlejet sale til gymnastik, dans m.m., men vores lokaler er kun 2,7 meter høje, så basket- eller volleyball, samt andre idrætsformer, der kræver, at der er højt til loftet, klarer vi ikke.

Behøver du hjælp med at finde det rette modulsystem?