Lejekonceptet

Temporents moduler giver jer den ekstra plads, I savner nu og her. Pavillonerne kan også give jer pusterummet til at planlægge længere ud i fremtiden. I kan fx bruge de midlertidige lokaler til at teste forskellige indretninger og arbejdsformer, inden I kaster jer ud i et større byggeprojekt. Vi skræddersyr modulerne til jer, så de dækker jeres behov.

Temporents moduler kan skræddersys til jeres behov, så I får lige præcis de faciliteter, I har behov for. Temporentlokaler™ fungerer næsten som byggeklodser. Modulerne kan sammensættes i det uendelige, ligeud eller i vinkel og i op til tre etager. Vi kan også skabe mange alternative planløsninger til forskellige indretninger og anvendelsesområder.

Vores projektleder tager sig af hele processen fra opsætning til nedtagning inkl. drift og vedligeholdelse, så I kan læne jer tilbage og slappe af.

Sådan fungerer det

1. Planlægning

Sammen gennemgår vi jeres behov og ønsker, så vi kan give jer et tilbud, der er så nøjagtigt som muligt.

2. Opsætning

Temporent planlægger monteringen og sørger for, at modulerne står klar til tiden. I sørger for jordarbejdet og tilslutningspunkter for el/vand og kloak. Derefter gennemfører vi et fælles indflytningssyn.

3. Lejeperioden

I lejeperioden er Temporent ansvarlig for løbende vedligehold af faste installationer. Akutte serviceopgaver på pavillonerne håndteres af vores servicecenter. Lejeren er ansvarlig for den daglige drift.

4. Nedtagning

Når I ikke længere har brug for pavillonerne foretager vi en fælles fraflytningsgennemgang. Temporent tilbagefører modulerne til deres oprindelige stand, afmonterer ekstraudstyr og fjerner modulerne. 

Temporentlokaler™

Lej kontorlokaler

Midlertidige kontorlokaler giver jer store strategiske fordele og maksimal handlefrihed.

Lej skolelokaler

Vores skolepavilloner er topmoderne skolelokaler skabt til leg, læring og fordybelse.

Lej børnehavelokaler

Vi har taget de bedste eksperter med på råd og skabt moderne lyse børnehavelokaler med plads til leg og læring.