Fordelene ved Temporentlokaler™

Temporents moduler kan give jer den ekstra plads, I savner nu og her. Pavillonerne kan også give jer pusterummet til at planlægge længere ud i fremtiden. I kan fx bruge de midlertidige lokaler til at teste forskellige indretninger og arbejdsformer, inden I kaster jer ud i et større byggeprojekt. Vi skræddersyr modulerne til jer, så de dækker jeres behov, uanset om I har en tidshorisont på to eller ti år.

Det kan betale sig at leje

Temporents moduler giver jer frihed for at blive større og mindre, alt efter jeres behov. I kan tilslutte modulerne til jeres eksisterende bygninger eller lade dem stå for sig selv. Når I ikke længere har behov for de ekstra kvadratmetre, fjerner vi pavillonerne.   

Hurtigt på plads

Der er ikke langt fra tanke til handling hos Temporent. Det tager kun seks til ti uger at få modulerne på plads, efter vi har skrevet lejekontrakten – og nogle gange kan vi endda gøre det endnu hurtigere.

Høj standard og behagelighed ned til mindste detalje

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi vælger de bedste materialer, bygger rationelt med gennemarbejdede planløsninger og bruger kun tekniske systemer af høj standard. Hos os får du et fysisk arbejdsmiljø i særklasse med lys og masser af plads.

En bæredygtig løsning

Når I er færdige med at bruge modulerne, går de videre til en anden bruger. Du behøver ikke rive ned eller bygge om. Det er en effektiv og bæredygtig udnyttelse af naturens ressourcer.

Ingen bekymringer

Med Temporents midlertidige lokaler slipper du for pludselige udgifter. Ejendomsservice er altid en del af vores lejeaftale. Gennem hele lejeperioden sørger vi for service og forebyggende vedligeholdelse af modulerne.

Styr på omkostningerne

Med Temporentlokaler™ kender du omkostningerne i hele lejeperioden ned til den sidste 25-øre.

quote iconVi er imponerede over Temporents høje standard og fleksibilitet.quote icon
Lundbeck A/S