2 Opsætning

Nu går vi i gang med at sætte modulerne op.

Jord og fundament

Inden vi sætter pavillonerne op, skal jord og fundament være klar. Som kunde sørger I for, at udformningen og dimensioneringen af grunden er på plads. Det vil sige, at jorden er hærdet og plan. I sørger også for transportveje og trækning af tilslutningspunkter i henhold til den grundtegning, vi har givet jer. Temporent er ansvarlig for at få fundamentet på plads. Fundamentet bygges af trykplader og en løs træ- eller stålgrund i henhold til vores system.

Opsætning af moduler

Temporent sørger for transporten af modulerne. Modulerne transporteres med lastbil til grunden og løftes på plads med en mobilkran. Montering og færdiggørelse gennemføres af Temporents erfarne samarbejdspartnere. Opstillingen af pavillonerne kan tage mellem en dag og op til et par uger afhængig af antallet af kvadratmetre, der skal sættes op.

Færdiggørelse

Når modulerne er sat på plads, går vi i gang med at gøre dem klar til brug. Sprækkerne mellem modulerne bliver skjult på yder- og indersiden. Vi monterer tagrender og nedløbsrør til afvanding, beklæder soklen og foretager diverse andet udvendigt arbejde. I står selv for det ydre jordarbejde, som fx anlæggelse af beplantninger eller lejepladser. Temporent udfører kundetilpasninger og tilvalgsopgaver samt eventuel maling. Inden aflevering afslutter vi med en gennemgående kontrol af pavillonen.

Indflytning

Når de sidste opgaver er afsluttet, sørger vi for rengøring, så I kan flytte ind i de lækre nye lokaler. Hvis I har behov for det, kan vi hjælpe med møbler, flytning, alarmer og andet. Bare sig til!

quote iconDer var et stort tidspres, men Temporent fik pavillonerne klar til tidenquote icon
Mikael Persson, projektleder, teknisk forvaltning, Östhammars kommune