1 Planlægning

Her finder vi ud af jeres behov ned til mindste detalje.

Behovsanalyse

Sammen gennemgår vi jeres behov og ønsker, så vi kan give jer et tilbud, der er så nøjagtigt som muligt. Vi skal blandt andet have svar på lejeperiode, hvordan byggegrunden ser ud, hvor bygningen skal stå, hvor mange der skal bruge lokalerne, antal etager og sammenhæng mellem lokalerne.

Vi anbefaler, at I benytter lejligheden til at besøge et referenceobjekt for at se forskellige løsninger i virkeligheden.

Lov om offentlige indkøb

Arbejder I inden for rammerne om loven for offentlige indkøb, er det vigtigt, at I udformer udbudsmaterialet, så det er tilpasset lejen af midlertidige modulbygninger og ikke sidestilles med fx en byggeentreprise.

Ordre, byggelovgivning og lejekontrakt

Når vi er blevet enige om den endelige tegning og øvrige ønsker, afgiver I jeres ordre. Ansøgning om byggetilladelse skal foretages af jer, men Temporent hjælper gerne med tegninger og anden teknisk dokumentation, som er en del af ansøgningen. Temporent opretter en lejekontrakt, som underskrives af begge parter. Efter et fælles opstartsmøde opretter vi en tidsplan og starter med en detaljeret planlægning af opsætningen.

quote iconVi har fået nogle helt nye måder at være sammen på. quote icon
Rektor Nyhemsskolan