Om Temporent

Temporent tilbyder midlertidige moduler til kontorer, skoler og børnehaver.

Temporent udlejer modulbygninger primært til kontorer, skoler og børnehaver. Temporentlokaler™ kan hurtigt sættes op, når kontrakten er underskrevet. Når vores kunde ikke længere har brug for modulerne, piller vi dem ned og flytter dem videre til næste kunde. På den måde kan virksomheder, skoler og børnehaver justere kvadratmetrene uden at skulle investere i mursten.

Temporent blev grundlagt i 1995 og er i dag en af Skandinaviens største udlejere af moduler. Temporent er inddelt i fem svenske regioner samt udenlandske datterselskaber i Danmark, Norge og Finland.

Her kan du læse mere om virksomheden, vores samfundsengagement og vores syn på bæredygtighed og mere.

Temporents lejekoncept

1. Planlægning

Sammen gennemgår vi jeres behov og ønsker, så vi kan give jer et tilbud, der er så nøjagtigt som muligt.

2. Opsætning

Temporent planlægger monteringen og sørger for, at modulerne står klar til tiden. I sørger for jordarbejdet og tilslutningspunkter for el/vand og kloak. Derefter gennemfører vi et fælles indflytningssyn.

3. Lejeperioden

I lejeperioden er Temporent ansvarlig for løbende vedligehold af faste installationer. Akutte serviceopgaver på pavillonerne håndteres af vores servicecenter. Lejeren er ansvarlig for den daglige drift.

4. Nedtagning

Når I ikke længere har brug for pavillonerne foretager vi en fælles fraflytningsgennemgang. Temporent tilbagefører modulerne til deres oprindelige stand, afmonterer ekstraudstyr og fjerner modulerne.