Behagelig og funktionel

Vi er mestre i godt indeklima.

Temporents moduler kan konkurrere med de nyeste kontorbygninger og skoler, når det kommer til indeklima. Store vinduespartier og loftshøjder helt op til 2,7 meter sørger for masser af lys og luft inden døre. Kvaliteten af luften i rummet er også helt i top med vores moderne ventilationssystemer og gode varmekilder.

Indretningen kan tilpasses den konkrete arbejdsplads, så der både er plads til videndeling i storrumskontoret og fordybelse i enkeltmandskontoret. Vi udvikler vores moduler sammen med brugerne og prøver altid selv vores nye modultyper i vores hovedkontor i Sverige for at se, om modulerne har de features, der skal til.

Opdager vi fejl og mangler, justerer vi modulerne inden de rammer markedet. Vores moduler bygges indenfor på fabrik efter afprøvede metoder og med byggematerialer, man kan stole på. Vores valg af tekniske systemer for el, ventilationer og varme er præget af høj kvalitet, ligesom vi lægger vægt på gode materialer i indretningen. Resultatet er funktionelle, komfortable, sunde og effektive arbejdspladser, som vores kunder trives i.