2014-12-05 14:50

Fremtiden tegner lys for udlejning af midlertidige modullokaler

2014 har været et forrygende år for Temporent, der med stigende ordretilgang, vækst i medarbejderstaben og ikke mindst tilgangen af nye ejere i form af Inter IKEA Investments AB ser fortrøstningsfuldt på fremtiden. Blandt årsagerne til succesen er især den voksende efterspørgsel på midlertidige kvalitetsmoduler fra kommuner og private virksomheder.

Hos Temporent er der god julestemning og høje forventninger til det kommende år oven på et yderst succesrigt 2014. Det forgangne år har således ikke alene budt på vækst i ordretilgangen og medarbejderstaben, men også et styrket økonomisk fundament med tilgangen af nye ejere i form af Inter IKEA Investments AB.

- Vi befinder os i et marked præget af stor efterspørgsel fra både det offentlige og private aktører, som ønsker mere fleksible og fremtidssikrede lokaleløsninger, end de typisk kan få ved at leje sig ind i eller opføre permanente bygninger. Der stilles i dag store krav til omstillingsparathed, arbejdsmiljø og bæredygtighed, og målt på disse parametre oplever vores kunder, at midlertidige kvalitetsmoduler som oftest er den optimale løsning, udtaler adm. direktør i Temporent Claus Weppler.

Fleksible totalløsninger hitter hos bygherrerne

Blandt de nye ansigter, som Temporent i årets løb har budt velkommen, er projektleder Morten Bach. Med sin fortid i entreprenørbranchen har han tilført moduludlejeren endnu stærkere projektstyringskompetencer. Her drejer det sig bl.a. om at afdække lokalebehovet så nøjagtigt som muligt fra starten, så modulerne kan skræddersys og fintunes, forklarer han:

- Noget af det, som gør, at vi hos Temporent skiller os ud fra mængden, er vores store fleksibilitet. Modulerne tilpasses efter, hvad kunden reelt har brug for, og selv om vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, leverer vi ikke en Rolls Royce, hvis behovet kan dækkes af en folkevogn. Morten Bach fortsætter:

- Samtidig fungerer vi som totalleverandør af den samlede lokaleløsning: Vi skaffer al den nødvendige dokumentation og de påkrævede byggetilladelser og står derudover for både opsætning, indretning, løbende vedligeholdelse og nedtagning inden for den aftalte tidsramme. Det gør processen enkel og effektiv, og det er noget, som både private virksomheder og kommuner i stigende grad oplever som meget attraktivt.

Fremtiden er grøn og midlertidig

For Torben Sloth, der blev ansat som regionschef i Temporent ved årsskiftet, er der derudover ikke tvivl om, at byggeriets voksende fokus på emner som bæredygtighed, indeklima og arbejdsmiljø er med til at give de midlertidige modullokaler vind i sejlene:

- Mursten udgør en dyr og tung investering. Det gælder ikke mindst i dag, hvor mange permanente bygninger står over for at skulle renoveres, så de ikke alene lever op til nutidens krav, men også kan anvendes mange år frem. Uanset om man skal bruge nye moderne kontormiljøer, undervisningslokaler, daginstitutioner mv., så er en midlertidig modulløsning ofte at foretrække, og vi kan bl.a. levere moduler, der opfylder de samme krav som bygninger, der skal DGNB-certificeres, påpeger han.

Mere information

Behøver du hjælp med at finde det rette modulsystem?