2015-05-12 11:00

God rådgivning betyder alt

Domicilbyggeriet vinder frem i Danmark, og både offentlige og private virksomheder opfører nye faciliteter, fordi de mangler plads, gerne vil optimere energiforbruget eller ønsker bedre omgivelser for organisationen. Det er dog langt fra kun permanente bygninger, der sværges til, når der skal etableres nye lokaler, og flere virksomheder vælger i stigende grad at løse deres ændrede facilitetsbehov ved hjælp af midlertidige lejeløsninger.

Skræddersyet rådgivning

- Stadig flere virksomheder har fået øjnene op for det fornuftige i at anvende moduler, når der er behov for fleksible og fremtidssikrede lokaleløsninger. Og selvom moduler stadig ofte forbindes med barakker, så kan midlertidige lejeløsninger sagtens anvendes over længere perioder. Vores moduler rummer bl.a. integrerede ventilationssystemer, markedets største loftshøjde og akustikregulerende overflader, der giver indeklima og rumkomfort i mindst ligeså høj kvalitet som permanente bygninger, fortæller Temporents direktør Claus Weppler. Han påpeger samtidig, at den stigende efterspørgsel fra offentlige såvel som private kunder stiller krav til moduludlejeren. Det gælder ikke mindst rådgivningen, som i langt højere grad end tidligere skal leve op til særlige krav fra lejeren:

- Det er vigtigt, at man som lejer får den løsning, som opfylder lige nøjagtigt det behov, man har. Derfor lægger vi stor vægt på at rådgive virksomhederne grundigt, før vi skræddersyr modulerne til formålet. På den måde opnår alle parter et tilfredsstillende resultat, fortsætter han.

God erfaring med særlige forhold

Temporent har i mange år specialiseret sig i at levere moduler, der skal leve op til de særlige krav, som virksomhederne stiller. Og med erfaringer fra sektorer, der spænder over medicinalindustrien til midlertidige boliger for demente samt det nyopstartede Femern-projekt, skorter det ikke på erfaringer at trække på.

- Udover at supportere med skræddersyet rådgivning fungerer vi også som totalleverandør af den samlede lokaleløsning: Vi skaffer derfor al den nødvendige dokumentation og de påkrævede byggetilladelser og står derudover for både opsætning, indretning, løbende vedligeholdelse og nedtagning inden for den aftalte tidsramme. Det gør processen enkel og effektiv, og det er noget, som både private virksomheder og kommuner i stigende grad oplever som meget attraktivt, afslutter Claus Weppler.

Behøver du hjælp med at finde det rette modulsystem?