2013-12-03 16:16

Totalløsningen fra rådgiver til bygherre

Vores kontormoduler giver dig mulighed for at levere en samlet rådgivningspakke, når du som bygherrerådgiver bistår i forbindelse med opførelsen af et nyt domicil. Rådgivende arkitekt gør dig klogere på fordelene.

Temporents kontormoduler gør det lettere at indlogere brugerne, mens et byggeri er under opførelse. Rådgiver påpeger, at kontormodulerne gør det muligt at levere den samlede rådgivningspakke for bygherre – med en enklere og mere effektiv proces til følge.

Uanset om en virksomhed bygger nyt, udvider eller renoverer, er der ofte behov for midlertidig indkvartering af medarbejdere og brugere, mens byggeriet pågår. Temporents kontormoduler er en enkel og komfortabel løsning, der kan leveres hurtigt og sættes op, præcis hvor det ønskes. På den måde spares der både tid og gener i løbet af byggeprocessen.

Samlet rådgivningspakke – enklere og mere effektivt

Rådgivende arkitekt David Ploug fra JJW Arkitekter har som bygherrerådgiver har haft stor succes med Temporents lejede kontormoduler. Han fortæller:

- Modulerne leveres fiks og færdige med al inventar klar til brug, så medarbejderne hurtigt kan flytte ind. Det gør, at jeg som rådgiver langt lettere kan tilbyde bygherren den totale rådgivningspakke, der både omfatter selve byggeprojektet og den midlertidige indkvartering undervejs. Bygherren får den store fordel, at processen bliver enklere og mere effektiv, fordi der bliver færre kokke i køkkenet, så at sige. Han fortsætter:

- Alternativet til Temporents modulkontorer er, at der i stedet skal findes en lejeløsning ude i byen. Det tager både tid og koster mange penge, og der er ingen garanti for, at man finder et egnet lokale tæt på virksomheden. De lejede modulkontorer gør, at jeg eventuelt sammen med en Facility Manager kan udvælge præcis, hvor og hvornår indkvarteringen skal foregå, ligesom jeg også selv kan beslutte antallet af kvadratmeter ud fra bygherres behov.

Stor frihed for rådgiver og bygherre

For at lette rådgivningsarbejdet yderligere tilbyder Temporent altid arkitekterne udførlige tegninger over modulerne, som kan medbringes på møder med bygherre. Desuden yder Temporent selv gratis rådgivning for arkitekter ud fra deres mange års erfaring med levering af modulløsninger, der er særligt tilpassede til det enkelte byggeprojekt.

- Vores mission er at gøre det så enkelt som muligt for kunderne, og vi vil gerne give rådgiverne den størst mulige frihed til at vælge den optimale løsning for deres kunder. Det er altid rart, når vi kan hjælpe til med at få planlægningen til at køre mere smidigt, for det kommer i sidste ende alle parter til gavn, udtaler adm. direktør i Temporent Claus Weppler.

Ud over modulopbyggede midlertidige kontorlokaler leverer Temporent også midlertidige moduler til f.eks. børnehaver og daginstitutioner. Ligesom kontorerne leveres de med al nødvendigt inventar inkluderet, så de er klar til indflytning straks efter levering.

Mere information

Behøver du hjælp med at finde det rette modulsystem?