2017-11-06 12:26

Et væld af muligheder med specialdesignede kontormoduler

Fleksibilitet er nøgleordet, når vi leverer kontormoduler til store kontorlandskaber. Modulerne bliver skræddersyet efter individuelle behov og kan hurtigt skilles ad og sættes sammen på ny.

Mange eller få kvadratmetre? Laboratorier eller auditorier? Storrum eller enkeltmandskontorer? Mulighederne er mange med vores specialdesignede kontormoduler, som skræddersys ud fra kundernes helt konkrete behov.

- Processen starter altid med, at vi får afdækket de specifikke behov hos kunden. Herudfra skræddersyr vi modulerne ud fra ønsker om funktioner, planløsning, kvadratmeter mv. Fleksibiliteten er høj, og konstruktionerne kan let skilles ad og sættes sammen igen på nye måder. Hurtig opsætning og nedtagning er også en væsentlig del af designet, fortæller Torben Sloth, regionschef hos Temporent.

Hvis kundens behov ændrer sig under lejeperioden, er det let at justere opbygningen.

- Det kræver blot, at vores modulbyggere tager vægge ned eller sætter nye op. Når lejeperioden er slut, bliver det hele skilt ad og kørt på lager, så komponenterne står klar til næste kunde. Det er cirkulær økonomi på modulmåden, forklarer Torben Sloth videre.

Grønt og godt arbejdsmiljø

Hos Temporent udgør bæredygtighed nemlig en helt central rolle. Derfor leveres modulerne med en lang række løsninger inden for energi- og indeklimaoptimering.

- Vores mest bæredygtige moduler lever op til samme krav som permanente bygninger, der skal certificeres efter DGNB-standarden. Ud over at være udført med god isolering på vægge, gulve og tage bruger modulerne også varmegenvinding, solceller, tidsstyret ventilation og bevægelsesstyret belysning. Uden for normal arbejdstid bliver temperaturen sænket, så energiforbruget er så lavt, at det opfylder kravene i BR20, siger Torben Sloth.

Det gode og sunde arbejdsmiljø underbygges bl.a. også af store vinduespartier og loftshøjder på op til 2,7 meter, der sørger for masser af lys og luft inden døre.

- Et godt arbejdsmiljø starter med gode fysiske rammer, der er tilpasset de mennesker, som færdes i det til daglig. Vi gør en dyd ud af at levere sikre løsninger, som man kan stole på, og som holder mange år frem. Derfor afprøver vi altid de nye modultyper på vores hovedkontor i Sverige. På den måde kan vi kontrollere, om modulerne har de rigtige features, og om der eventuelt skal laves justeringer, slutter Torben Sloth af.