2014-03-14 14:44

Temporent opruster med ny dansk regionschef

Temporent har oprustet med tilgangen af en af branchens mest erfarne kapaciteter, Torben Sloth, der som ny regionschef skal udbrede kendskabet til vores specialiserede udlejningsmoduler.

Udviklingen over de kommende år kalder ganske enkelt på fleksible, midlertidige løsninger til skoler og institutioner, mener han.

Temporent har ansat en af branchens mest erfarne kapaciteter, Torben Sloth, som ny regionschef for Danmark, og han er ikke i tvivl om, at Temporents midlertidige modulløsninger går en lys fremtid i møde.

Mere fleksibelt end permanent byggeri

- Befolkningstætheden ændrer sig kraftigt i disse år. Det betyder, at nye skoler og institutioner, der lige nu matcher behovet, inden for en periode på bare 10 år kan risikere at stå tomme, fordi folk flytter væk, udtaler Torben Sloth og fortsætter:

- Denne demografiske udfordring kan kommunerne løse ved at anvende midlertidige lejeløsninger frem for at opføre permanente bygninger. Lokalerne kan på den måde hele tiden flyttes derhen, hvor behovet er, og modsat hvad mange tror, så kan midlertidige lejeløsninger sagtens anvendes over længere perioder. Min forventning er, at fx midlertidige skoler bliver standarden ude i kommunerne, fordi det simpelthen bedst kan betale sig, og min ambition er, at Temporent i de kommende år skal vokse til Danmarks førende udbyder af kvalitetsskoler og institutioner.

Tendensen ses allerede nu i Sverige, hvor politikerne bruger midlertidige lejelokaler til at håndtere såkaldte 'udbyggerkvarterer' med mange tilflyttede børnefamilier, der pludselig kræver opførelsen af nye vuggestuer, børnehaver, skoler mv.

Specialiserede udlejningsmoduler

Torben Sloth medbringer mere end 25 års brancheerfaring i bagagen og har tidligere arbejdet for bl.a. Cramo DK (nu Cramo Adapteo) og Scandibyg. Han forklarer, at Temporents modulløsninger udmærker sig ved at være meget specialiserede, så de leveres klar til indflytning med indretning svarende til den individuelle kundes behov – uanset om der leveres moduler til en børnehave, en vuggestue, en skole, et laboratorium eller kontorer.

- Derudover rummer modulerne bl.a. integrerede ventilationssystemer, markedets højeste loftshøjde og akustikregulerende overflader, der giver indeklima og arbejdsmiljø i mindst ligeså høj kvalitet som permanente bygninger. Modulerne til bl.a. børnehaver er udviklet i tæt samarbejde med børnehaveledere og pædagoger, så de ikke bare lever op til de gældende lovkrav, men også leveres skræddersyet til brugernes dagligdag med særlige hvilerum, garderober osv., supplerer han.

Mere information

Regionchef Torben Sloth

Behøver du hjælp med at finde det rette modulsystem?