Nyheder

 • 2013-12-03 16:16

  Totalløsningen fra rådgiver til bygherre

  Vores kontormoduler giver dig mulighed for at levere en samlet rådgivningspakke, når du som bygherrerådgiver bistår i forbindelse med opførelsen af et nyt domicil. Rådgivende arkitekt gør dig klogere på fordelene.

 • 2013-12-03 16:12

  Femern-projektet ledes fra grønne kontorlokaler

  Projektledelsen bag Femern Bælt-tunnelen har til huse i vores kontormoduler, der skal sikre medarbejderne et sundt og velfungerende arbejdsmiljø gennem den langvarige proces. Læs videre og få et indblik i Danmarks pt. mest omtalte byggeprojekt.

 • 2013-12-03 16:06

  Moduler med plads til de mindste

  Vores midlertidige modulløsninger er altid skræddersyede og tilpasset kundens behov. Det gælder også vores specialudviklede børnehavemoduler, der er udstyret med et særligt børnevenligt inventar.

 • 2013-09-02 13:14

  Auditorium med 100 pladser var ingen udfordring

  En del af medarbejderne på det svenske Karolinska Sygehus har i øjeblikket til huse i Temporent-pavilloner, der blandt andet lægger rum til et auditorium med 100 pladser. Kravene var store til de nye bygninger, som heldigvis viste sig i stand til at understøtte hospitalets mange funktioner. Ifølge Temporents svenske regionschef er projektets succes et udtryk for, at der ikke er grænser for, hvad man kan opnå med midlertidige løsninger, så længe kvaliteten og servicen er i centrum.

 • 2013-09-02 13:03

  Lokaleleje sikrer mere plads trods anlægsloft

  Stramme anlægsbudgetter er ingen hindring for nødvendige udvidelser, når nye ordrer tikker ind i virksomhederne, og kommunerne får brug for flere skoler og børnehaver.

 • 2013-09-02 11:40

  Midlertidige lokaler med permanent karakter

  I Temporents modulsystemer er der højt til loftet. Faktisk leverer Temporent lokaler med en indvendig lofthøjde, der er hele 20 cm højere end konkurrerende moduler på markedet. Samtidig sikrer rummene optimal ventilation, akustik, lyskvalitet og indeklima – alt sammen egenskaber, der skaber optimal trivsel for de indlogerede.