Nyheder

 • 2014-12-08 11:16

  Støjgener i åbne kontorområder ødelægger koncentrationen

  60 pct. af de ansatte i åbne kontorlandskaber oplever dagligt at blive forstyrret af støj. Det viser en undersøgelse, som Arbejdsmiljøforskningsfonden gennemførte i 2013. Med midlertidige bygninger kan administrations- og facilitetschefer få en løsning, som både leveres hurtigt og samtidig skræddersys til at undgå støjgener.

 • 2014-12-05 14:50

  Fremtiden tegner lys for udlejning af midlertidige modullokaler

  2014 har været et forrygende år for Temporent, der med stigende ordretilgang, vækst i medarbejderstaben og ikke mindst tilgangen af nye ejere i form af Inter IKEA Investments AB ser fortrøstningsfuldt på fremtiden. Blandt årsagerne til succesen er især den voksende efterspørgsel på midlertidige kvalitetsmoduler fra kommuner og private virksomheder.

 • 2014-12-05 14:34

  Moduler vinder på energieffektivitet i den kolde årstid

  For titusindvis af kontorer og institutioner landet over er vinteren højsæson for øgede energiomkostninger. Men for både bygherrer samt administrations- og facilitetschefer kan der være fordele at hente i midlertidige bygninger, som er skræddersyet til at optimere den enkelte arbejdsplads' eller institutions energianvendelse.

 • 2014-10-20 13:08

  Midlertidige skolelokaler vinder på indeklima

  Dårligt indeklima hærger de danske folkeskoler, og resultatet er dårligere koncentration og højere sygefravær blandt både elever og lærere. Derfor leveres Temporents midlertidige skolelokaler med en ventilationsløsning, som sikrer et optimalt indeklima til gavn for både lærings- og arbejdsmiljø.

 • 2014-10-20 13:02

  Foranderlige tider kalder på mere fleksible skolelokaler

  Danmarks demografi ændrer sig hastigt i disse år. Det medfører både stribevis af tomme skolebygninger og skaber stort pres for opførelsen af nye. En nærliggende løsning for kommunerne er at tilpasse lokalebehovet løbende ved hjælp af lejede modullokaler.

 • 2014-10-20 12:57

  Alternative erhvervslejemål styrer helt fri af boblerisiko

  Trods et rekordstort antal ledige erhvervslejemål i København fortsætter kontorbyggeriet ufortrødent. Resultatet kan nemt blive en ny boble, hvor endnu flere lokaler står ubrugte hen. Derfor er der sund fornuft i at tænke i alternativer, hvor pengene ikke bindes op i mursten, og man samtidig får lokaler efter moderne indeklima- og energistandarder.

 • 2014-06-26 10:38

  Sæson for moduler

  Sommeren er over os, og snart forventes skoler over hele Norden at stå klar til at tage imod de nystartede elever efter ferien. Med lokaleleje er kommunerne sikret en stor frihed, fordi omkostningerne kører over driftsbudgettet, så et stramt anlægsbudget ikke behøver at stå i vejen for nødvendige udvidelser af skoler og institutioner.

 • 2014-06-26 10:34

  Faldende anlægsudgifter er ingen hindring for nødvendige lokaleudvidelser

  Med den netop indgåede aftale om kommunernes og regionernes økonomi i 2015, er der lagt op til besparelser på de offentlige anlægsudgifter på i alt ca. 350 mio. kr. til næste år. Derfor er der både i kommuner og regioner god grund til at se på mulighederne for at få en lejeløsning, som kan køres over driftbudgetterne, når der fremover skal skaffes den nødvendige ekstra plads.

 • 2014-06-26 10:27

  Fleksible kontormoduler skaber behagelige og funktionelle arbejdsrammer på under fire uger

  Med sammenlægningen af en række forskellige funktioner under den nye Ekobrottsmyndigheten i Umeå, opstod der behov for nye lokaler, som hurtigt kunne tages i brug. Derfor blev moduludlejeren Temporent kontaktet, og det lykkedes inden for fire uger at få i alt 730 m2 kontorer, møderum, kantiner og speciallokaler på plads til den nye myndighed.

 • 2014-03-26 15:27

  Målrettet fokus på grønne løsninger

  Hos Temporent har vi stort fokus på, at både udvikling og forvaltning af vores moduler skal have så minimal en miljøpåvirkning som muligt.

 • 2014-03-14 14:50

  Erfaren projektleder styrker vores team

  Temporent har netop ansat Morten Bach, 39, der kommer fra entreprenørbranchen og er uddannet ingeniør og tømrer, som ny projektleder.

 • 2014-03-14 14:44

  Temporent opruster med ny dansk regionschef

  Temporent har oprustet med tilgangen af en af branchens mest erfarne kapaciteter, Torben Sloth, der som ny regionschef skal udbrede kendskabet til vores specialiserede udlejningsmoduler.