Nyheder

 • 2015-11-25 15:26

  Cirkulær økonomi på modulmåden

  Bæredygtighed bliver ofte forbundet med genbrug af materialer, når en bygning bliver revet ned. Men hvorfor rive ned? Hvorfor ikke bare flytte bygningen, når der ikke længere er brug for kvadratmetrene? Det er cirkulær økonomi på modulmåden.

 • 2015-11-25 15:22

  Solceller sætter strøm på modulbyggeri

  I Temporent har vi udviklet vores modulbyggeri, så de bæredygtige pavilloner nu kan fås med både solceller og varmepumper.

 • 2015-11-25 15:09

  Moduler på farten

 • 2015-09-09 16:03

  Skolereformen tærer på landets skolebygninger

  Skolereformen betyder længere skoledage for landets elever – og for skolebygningerne, der nu pludselig er i brug fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Det øger presset på skolernes vedligehold, men også indeklimaet er udfordret med de mange ekstra timer på skoleskemaet.

 • 2015-09-09 15:59

  Komplekse byggesager kræver kompetent rådgivning

  Med voksende krav til de fysiske rammer omkring alt fra kontorer til børnehaver og skoler, stiger bygherres behov for at kunne navigere sikkert og effektivt mellem de mange hensyn. Det fordrer ikke mindst rådgivning, som er solidt forankret i den seneste viden, så projekterne styres sikkert i mål.

 • 2015-09-09 15:55

  Moduler sikrer fremtiden

  Drømmen om eget hus og have kan være svær at realisere i en tid, hvor boligpriserne tordner derudaf. For flere familier er løsningen at slå sig ned lidt udenfor de store byer, men det stiller omegnskommunerne i et dilemma; kan vi være sikre på, at de nye skatteborgere bliver hængende de næste ti år? Skal vi udvide vores skoler og daginstitutioner eller satse på, at det hele nok skal gå, selvom børnetallet stiger?

 • 2015-05-12 11:07

  Fremtidsforsker: Midlertidigt byggeri kan afhjælpe kommende demografiske udfordringer

  Den stigende fraflytning fra udkantsdanmark betyder, at stadig flere bygninger – det være sig alt fra boliger til skoler og daginstitutioner – står tomme og venter på at blive revet ned i landkommunerne. Til gengæld har den store befolkningstilvækst til Østjyllands byer og ikke mindst hovedstadsområdet sat bygnings- og boligmassen under pres. Et pres som kan afhjælpes med midlertidige bygninger, mener fremtidsforsker Marianne Levinsen.

 • 2015-05-12 11:00

  God rådgivning betyder alt

  Domicilbyggeriet vinder frem i Danmark, og både offentlige og private virksomheder opfører nye faciliteter, fordi de mangler plads, gerne vil optimere energiforbruget eller ønsker bedre omgivelser for organisationen. Det er dog langt fra kun permanente bygninger, der sværges til, når der skal etableres nye lokaler, og flere virksomheder vælger i stigende grad at løse deres ændrede facilitetsbehov ved hjælp af midlertidige lejeløsninger.

 • 2015-05-12 10:48

  Skandinavisk erfaring betyder bedre løsninger for danske kunder

  Markedet for midlertidige bygninger har i løbet af de sidste årtier gennemgået en stor udvikling hos vores skandinaviske naboer. Temporent har over hele Norden opnået gode erfaringer med at indrette moduler til en lang række formål – lige fra sygehuse og daginstitutioner til universiteter og politimyndigheder. Og den viden kommer de danske kunder til gode.