Nyheder

 • 2016-12-08 16:14

  Grøn omstilling har for alvor fundet vej til modulbranchen

  Temporent har taget den grønne omstilling til sig og tilbyder nu moduler med LED-belysning. Det seneste tiltag kommer oven i en stribe af grønne miljøtiltag, der giver vores kunder mulighed for at få pavilloner med solceller og varmepumper.

 • 2016-12-08 16:04

  Cirkulær økonomi vinder frem

  Cirkulær økonomi er for alvor ved at vinde fodfæste i Danmark. I november nedsatte regeringen et advisory board, der skal understøtte dansk erhvervslivs omstilling til cirkulær økonomi og rundt omkring på de danske virksomheder bobler det med initiativer, der fokuserer på genanvendelse og livscyklusser.

 • 2016-12-08 15:50

  Miljørigtige moduler

  Temporents pavilloner gør det muligt at justere antallet af kvadratmeter, så de passer nøjagtigt til jeres behov. Når der ikke længere er brug for ekstra kvadratmeter, flyttes modulerne videre til næste bruger. Men det er ikke den eneste miljømæssige fordel ved Temporents moduler. Også produktionen gør pavilloner til et miljørigtigt valg.

 • 2016-11-02 12:59

  Med trivsel som vigtigste designparameter

  Et godt arbejdsmiljø stiller høje krav til alt fra indretning og lokalefordeling til lysmængder og luftskifte. Temporent designer derfor udlejningsmoduler med fokus på brugernes trivsel. Det betyder bl.a. store vinduespartier, loftshøjder på op til 2,7 m. samt de nyeste løsninger inden for belysning, ventilation og varme.

 • 2016-09-26 12:48

  Grønt byggeri drives frem af jakkesættene

  Siden DGNB blev lanceret i 2012, er efterspørgslen efter at få papir på sin grønne bygning vokset. Det voksende antal bæredygtige kvadratmeter skyldes især, at investorerne har fået øjnene op for, at det er en god investering at bygge bæredygtigt, lyder det fra Skanskas markedschef Elo Alsing.

 • 2016-09-26 11:56

  Fleksible rammer om inspirerende arbejdsdage

  Med moduler fra Temporent er rammerne for dit arbejde altid på højde med tidens krav, dine ønsker og virksomhedens aktuelle behov. Vi skræddersyr dine lokaler fra antallet af kvadratmeter til længden af lejeperiode. Du får tidssvarende løsninger inden for lavenergi, dagslys og intelligent indeklimastyring – også hvis du ønsker lokaler, der efterlever DGNB.

 • 2016-09-06 14:02

  Fremtidens kontor tilhører medarbejderne

  Medarbejdernes netværk, erfaring og ekspertise er i centrum på fremtidens arbejdsplads. Derfor vil vi se helt nye kontormiljøer, der tager afsæt i medarbejdernes behov, lyder det fra arkitekt Gitte Andersen, der rådgiver virksomheder om fremtidens arbejdsmiljø.

 • 2016-06-22 13:08

  Medicon Village udvider med Temporent moduler

  Temporents moduler er ofte på ønskesedlen, når store medicinalfirmaer skal udvide deres faciliteter og få flere kvadratmeter på kort tid. Det er også tilfældet i Medicon Village i Lund, hvor Temporent har leveret kontormoduler til en blomstrende medicinalklynge.

 • 2016-06-21 16:29

  Dårligt indeklima på landets folkeskoler

  De danske folkeskoler kæmper med dårligt indeklima. Fugt, skimmel, PCB og dobbelt så store CO2-mængder som anbefalet, er hverdagskost for de danske folkeskoleelever.

 • 2016-05-31 10:26

  Lokaleleje giver luft i budgettet

  Regeringens omprioriteringsbidrag har lagt et loft på kommunernes muligheder for at investere i nye bygninger. Men der er håb forude for kommuner, der har brug for mere plads, når børnetallet stiger.

 • 2016-04-26 14:17

  Samlesæt bliver det nye grønt

  Under betegnelsen design til adskillelse, sætter en række nye strategier fokus på mere effektiv genanvendelse i byggeriet. Idéerne vækker genklang i modulbranchen, hvor man løbende optimerer på modulerne for at minimere spild samt sikre effektiv opførelse og nedtagning.

 • 2016-04-08 7:56

  Temporents svenske hovedkontor flytter ind i markedets mest fleksible modulbyggeri

  Vores svenske hovedkontor er flyttet ind i den nye modulserie NOVA, der er markedets hidtil mest fleksible modul. Modulserien udmærker sig ved at være bygget op af moduler, der hver især er 14 meter lange og fire meter brede.

 • 2016-03-14 14:04

  Selvforsynende kontormoduler tæt på 2020-krav

  Temporent kommer via vedvarende energiløsninger til at reducere energibehovet i sine kontormoduler så voldsomt, at modulerne kun vil være et mulehår fra at indfri 2020-kravene til permanente bygninger. Om sommeren bliver modulerne således helt selvforsynende med strøm.

 • 2016-01-28 9:44

  Midlertidige moduler bruger energien rigtigt

  Selv om de skærpede energikrav i BR15 kun gælder for permanente bygninger, står de midlertidige moduler fra Temporent på ingen måde tilbage. Faktisk er Temporents mest energirigtige modulserie så gennemført grøn, at den kan opfylde DGNB-standarden.