Nyheder

 • 2017-12-08 10:26

  Status på modulbyggeriet i Danmark

  Året er snart omme, men for modulbyggeriet er det endnu kun begyndelsen. Efterspørgslen på midlertidige moduler bliver større, og især virksomheder i vækst ser potentiale i at leje moduler frem for at investere i permanent byggeri.

 • 2017-12-08 10:09

  Valg af moduler er afgørende for energigevinst

  Der er god gevinst ved at vælge moduler med energimæssige fordele. Besparelserne viser sig på fremtidige omkostninger, hvilket er værd at tage med i betragtning, når indkøbsafdelingen leder efter modulleverandør.

 • 2017-11-06 12:40

  Rationelt byggeri i sin reneste form

  Flere undersøgelser har udpeget præfabrikerede modulbyggerier som fremtidens byggeproces. Alligevel halter Danmark stadig bagefter Sverige, når det kommer til modulbyggeri.

 • 2017-11-06 12:35

  Glem ikke kontormiljøet i indeklima-debatten

  Indeklimaet på de danske folkeskoler får ofte velfortjent kritik. Men der mangler samtidig mere fokus på kontormiljøerne. Her halter det nemlig også bagefter med indeklimaet. Heldigvis er der hjælp at hente med modulerne fra Temporent.

 • 2017-11-06 12:26

  Et væld af muligheder med specialdesignede kontormoduler

  Fleksibilitet er nøgleordet, når vi leverer kontormoduler til store kontorlandskaber. Modulerne bliver skræddersyet efter individuelle behov og kan hurtigt skilles ad og sættes sammen på ny.

 • 2017-06-15 16:00

  Rummelige moduler skaber attraktivt kontormiljø

  Universitetssygehuset i Malmø gennemgår netop nu en omfattende modernisering. Visionen er et sygehus i verdensklasse, og projektet følges nøje af projektorganisationen, der bor ved siden af sygehuset i kontormoduler fra Temporent. Her nyder projektkontoret godt af markedets største pavilloner, der som noget helt særligt er monteret i tre etager og specialindrettet af White Arkitekter.

 • 2017-06-15 15:48

  Et godt arbejdsmiljø stiller krav til indretningen

  Det moderne kontor skal tilpasses de forskellige aktiviteter og arbejdsformer, der kendetegner arbejdspladsen. En optimal indretning giver et bedre arbejdsmiljø både fysisk og psykisk. Sådan lyder det fra arkitekt Inger Ravn, der rådgiver virksomheder om indretning ud fra kerneværdier, kompetencer og arbejdsstile.

 • 2017-06-06 10:58

  Genanvendelige kvadratmeter er en gevinst for miljøet

  Jordens ressourcer er ved at slippe op. Om bare få årtier risikerer vi at løbe tør for vigtige råmaterialer. Derfor er vi nødt til at gøre op med forbrug-smid-ud kulturen. Hos byggeriet, der er en af de største affaldssyndere, kan midlertidige moduler være med til at sikre mindre spild i fremtiden.

 • 2017-05-15 11:18

  Støj på arbejdspladsen er et alvorligt problem

  Alt for mange bliver forstyrret af støj på arbejdspladsen. Det er ikke kun rigtig skidt for produktiviteten, men kan også udgøre et alvorligt helbredsmæssigt problem for de ansatte. På mange arbejdspladser kan problemerne løses ved at designe rummene bedre. 

 • 2017-02-27 9:36

  Fem skarpe til arkitekten bag Årets skolebyggeri 2016

  Margrete Grøn fra Henning Larsen Architects står bag Årets skolebyggeri 2016. Prisen gik til Skolen på Frederiksberg i Aarhus, der på fornemste vis skaber rammer for leg, læring og bevægelse. Skolen er en af de første skoler herhjemme, hvor Folkeskolereformens målsætninger om mere bevægelse er integreret i arkitekturen. Vi har stillet hende fem skarpe spørgsmål, om hvordan man skaber den perfekte skole.

 • 2017-02-27 7:00

  Indeklimaet på de danske folkeskoler lider i vinterkulden

  Når det bliver koldt, forsvinder lysten til at åbne vinduet op for at få frisk luft. Og det kan mærkes på indeklimaet. En dugfrisk undersøgelse af 245 klasseværelser viser således, at 91% af lokalerne i vinterhalvåret har dårligt indeklima på et eller andet tidspunkt i løbet af skoledagen.

 • 2017-02-08 10:19

  Direktør: Tomme grunde er spild af ressourcer

  Gårsdagens forslag til ændring af planloven åbner op for midlertidige studieboliger på tomme grunde. Ændringsforslagene hilses velkommen af flere aktører indenfor byggebranchen, da det kan revitalisere hensygnende byområder.