Privatlivspolitik

Komprimeret information om Temporents privatlivspolik. For den fulde ordlyd af politiken, se linket nedenfor.

Generelt

Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtig for Temporent. Vores mål er, at du skal kunne føle dig tryg, når vi behandler dine personoplysninger. I vores egenskab af dataansvarlig sørger vi derfor for altid at overholde gældende lov om beskyttelse af dine personoplysninger.

Regler for anvendelse

Denne privatlivspolitik gælder for al Temporents anvendelse af personoplysninger i forbindelse med vores aktiviteter i forhold til dig som kunde, kontaktperson hos kunden, eller hvis du på anden måde har vist interesse for vores tjenester.

Indsamling af persondata

De oplysninger, vi indsamler om dig, kommer hovedsageligt fra dig i forbindelse med din aftale med os, og når du anvender vores tjenester. Det kan eksempelvis dreje sig om kontaktoplysninger, ordre- og betalingsoplysninger og informationer om, hvordan du bruger vores tjenester.

For at forbedre vores web- og apptjenester bruger vi også cookies, som kan indeholde personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan vi bruger cookies, i den fulde version af vores cookiepolitik på Temporents websted.

Vores anvendelse og deling

Temporent bruger dine personoplysninger, så vi på bedste måde kan stille vores produkter og tjenester til rådighed for dig. Dine personoplysninger anvendes til følgende formål:

– Administration og opfyldelse af aftaler
– Markedsføring, herunder kundetilpasset direct mail
– Fastslåelse og forsvar af retskrav og
– Metode- og forretningsudvikling

Vi bruger ikke dine personoplysninger til andre, uforenelige formål og gemmer dem kun, så længe det er nødvendigt.

Vi giver i nogle tilfælde dine personoplysninger videre til andre koncernvirksomheder, IT-leverandører eller virksomheder, vi samarbejder med, for at kunne levere vores produkter og tjenester. Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig, og hvordan vi behandler disse data. Desuden har du også til en vis grad kontrol over dine persondata. Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret dine oplysninger eller få dem rettet, slettet, blokeret eller flyttet. Du har også ret til at gøre indsigelse over for nogle typer brug af dine data eller tilbagekalde dit samtykke til, at dine oplysninger må bruges. Hvis du mener, at vi har brugt dine persondata på ulovlig vis, har du altid ret til at klage til Datatilsynet (Datainspektionen (S)). Hvis du vil vide mere om dine rettigheder, kan du læse mere i den fulde version af vores privatlivspolitik.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, vores anvendelse af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at håndhæve dine rettigheder, kan du kontakte os på følgende måde:

Temporent A/S
Att: Claus Weppler
Høffdingsvej 34

2500 Valby
claus.weppler@temporent.dk
Tfn: 2046 8228