Det er altid rart at være en skole i fremgang. Det skaber positiv energi, når børnetallet vokser. Men der er også praktiske udfordringer, for hvor skal de mange nye børn være? Med Temporents skolepavilloner behøver I ikke bygge om eller bygge til. I kan bare leje skolelokalerne så længe, I har brug for dem.

I Temporent udlejer vi pavilloner til skolebrug. Vi har specialdesignet en modulserie til skolebrug i samarbejde med erfarne folkeskolelærere. Skolepavillonerne indeholder alt det, en skoleklasse i indskolingen og udskolingen har brug for. Her er både klasseværelse, grupperum, garderobe og toilet.

I bestemmer selv, hvor lang tid I vil leje modulerne. Service og vedligehold indgår i lejekontrakten, så I kender alle omkostninger i lejeperioden. Med Temporentlokaler™ får I et pusterum til at vurdere, om I skal udvide mere permanent, eller om I bare har brug for mere plads i en kortere periode.

Topmoderne skolelokaler

Med Temporentlokaler™ får I funktionelle og attraktive skolelokaler med masser af lys og luft. Vores pavilloner er i den bedste standard og så langt fra små og ubehagelige barakker, som du næsten kan komme. Besøg en af vores pavilloner og se forskellen!

quote iconSkolepavillonerne var fuldstændig tilpasset undervisningen.quote icon
Ejendomsdirektør, Håbo Kommune

Se flere anvendelsesområder