Den palliative plejeenhed Byle Gård

Langt over vores forventning! Lyst og lækkert og noget ganske andet end det, vi troede.

Den palliative plejeenhed Byle Gård består af en plejeafdeling og et ASIH-team (avanceret sygepleje i hjemmet), som drives af Förenade Care. Enhedens administration har tidligere ligget i et fredet hus, som kom ud for et kraftigt mølangreb, da det var blevet malet med plastmaling. Forsøg på løse problemet fejlede, og til sidst måtte huset rives ned. Det blev besluttet at flytte medarbejderne over i nogle midlertidige lokaler indtil den nye bygning var klar. Det var medarbejderne ikke særligt begejstrede for.

- Da vi hørte ordene midlertidige lokaler, forestillede vi os nogle triste barakker. Så vi blev virkeligt positivt overraskede, da Temporents lokaler ankom. Det var over al forventning. Lyst og lækkert. 

- Byggeriet gik hurtigt og smertefrit. Vi fik store muligheder til at påvirke planløsningen og tilpasse lokalerne efter vores behov. Vi har fx fået et stort, specialbygget lægemiddeldepot, som opfylder sikkerhedskravene. Her har vi fået lagt vand og afløb i, opsat sikkerhedsruder og gitter foran vinduet og forstærket vægge og dør. Vi har også fået tilpassede behandlingsrum, omklædningsrum, en glasreception og 20 arbejdspladser. I alt har vi 400 kvm på to etager.

- Lokalerne fungerer rigtig godt, og vi trives. Vi har ikke travlt med at komme videre!

Carina Filipsson, stedfortrædende leder, Palliativ plejeenhed Byle Gård

Kontorlokaler