Nyhemsskolan

Nu har eleverne fået plads til bordtennisbord, billard og spil. Vi har fået nogle helt nye måder at være sammen på. 

- Da vores gamle skole blev dømt ude på grund af fugt og svamp, havde vi travlt med at finde andre lokaler. Vi må nok tage til takke med det, vi kan finde, tænkte jeg lidt opgivende. Men i stedet for blev det hele faktisk en positiv oplevelse! Temporents modulsystem var helt afstemt med skolens behov for store undervisningslokaler og tilhørende grupperum, toiletter og garderober.

- Flere lærere syntes, det var skønt at slippe for de ubehagelige gamle skolegange! Nu har eleverne i stedet for separate fælles opholdsrum med bordtennisbord, billard og spil samt egen kantine. Det har pludselig ført til nye samværsmuligheder!

- Temporent har ikke kun været hurtige ved leveringen, men også utroligt fleksible og åbne for justeringer. De vendte tilbage med nye tegninger, og vores ønsker var aldrig et problem. Vi har også fået en hel skoleadministration, bibliotek og medarbejderværelse. Vir har særlige natur- og tekniklokaler og endda et formningslokale med keramikovn og en stor udsugningsventilator. I alt har vi plads til 350 elever plus alle medarbejdere. Her står nu fem 60 meter lange bygninger, som vi skal arbejde i, indtil vores nye skole bliver færdig om to et halvt år.

Jonas Trulsson, rektor, Nyhemsskolan

Skolelokaler