Moduler med muligheder

Temporents moduler er bygget af gode materialer indenfor på fabrik efter testede metoder. Vores system fungerer lidt som byggeklodser. Modulerne løftes på plads og samles ude på byggepladsen. Vi kan bygge lige bygninger eller hjørnebygninger - alt efter jeres ønsker og behov -ligesom vi kan bygge i en, to eller tre etager.

I Temporent arbejder vi benhårdt på at skabe topmoderne moduler med det bedste arbejdsmiljø. Det skal være en lys og lækker oplevelse at bo i vores moduler. Vi lægger vægt på at have en bæredygtig produktion - både i forhold til økonomi og miljø. I vores modulsystemer har vi for eksempel smarte installationer, der nedbringer energiforbruget. I kan også få varmepumper og solceller på taget, hvis I vil spare endnu mere på energiforbruget.

I vores sortiment findes flere modulsystemer med forskellige egenskaber og anvendelsesområder.

Vores modulsystemer

  • kontor

RUMLI

RUMLI er markedets mest rummelige modulsystem. Passer perfekt, hvis I har behov for åbne storrumskontorer eller mange enkeltmandskontorer med dobbelte gange.

  • kontor

KUBIK

Mangesidigt modulsystem, der passer godt til traditionelle enkeltmandskontorer, men kan også bygges med helt åbne planløsninger.

  • skole og børnehave

KLOSS

Specielt udviklet for skoler og børnehaver. Udviklet i samarbejde med skolepersonale står KLOSS for behagelige og funktionelle skolebygninger.

  • Nyhed kontor

NOVA

Markedets mest fleksible modulsystem