KLOSS - udviklet af skolen

KLOSS er et modulsystem specielt designet til skoler og fungerer bedst til de yngste og mellemste klassetrin.

Lokalerne er luftige, lyse og rummelige og har en god akustik. Til hvert klasselokale hører der et separat grupperum, toilet samt egen indgang med plads til overtøj og sko. Klasselokalerne er udstyret med opslagstavle, whiteboard med belysning, skab og køkkenbord.

Vi er fortalere for langsigtede, bæredygtige løsninger og udvikler vores modulsystemer med et helhedsperspektiv, som forener trivsel, miljø og god økonomi. Vi har for eksempel varmegenvinding, tidsstyret ventilation og bevægelsesstyret belysning, individuel varmeregulering og temperatursænkning om natten, i weekender og på lukkedage.

En ny lidt klogere skole – KLOSS SMART

Den nye KLOSS SMART er en opdateret variant af vores populære skolepavillon. Den er fyldt med kloge detaljer, som mindsker energiforbruget yderligere og gør arbejdsmiljøet endnu bedre. Den indeholder f.eks. vandbåren radiatorvarme som kan tilsluttes til fjernvarmen eller en varmepumpe, behovsstyret ventilation, bevægelsessensor til belysningen og en effektiv lyddæmpning, som giver en stille og behagelig arbejdsdag for både elever og lærere. KLOSS Smart er malet i en grå farve, der både er indbydende og neutral.

quote iconSkolepavillonerne var fuldstændig tilpasset undervisningen.quote icon
Ejendomsdirektør, Håbo Kommune

Tilvalg og tilbehør