NOVA - markedets mest fleksible modulsystem

De storemål i NOVA-modulerne giver vores kunder uanede muligheder, når det kommer til planløsninger og indretning af kontormiljøerne

Modulserien NOVA udmærker sig ved at være bygget af moduler, som er 14 meter lange og 4 meter brede.

Et kontor i NOVA-moduler kan indeholde enkeltrumskontor, dobbeltrumskontor, lounges og konferencerum. De kan have to korridorer, et komplet køkken, trapper og elevator. På den måde kan planløsningen skræddersys efter virksomhedernes specifikke behov – inklusiv aktivitetsbaserede arbejdsmetoder og indretningsløsninger.

Rummene er godt udnyttede har god ventilation, akustik og opvarmning. Derudover sørger de store vinduespartier, for at rigelige mængder dagslys slipper ind, hvilket bidrager til et godt arbejdsmiljø

Et moderne udtryk for alle

Med den nye modulserie NOVA har vi arbejdet intensivt på at formindske energiforbruget. Derudover er de tekniske installationer opgraderet, og det arkitektoniske udtryk har fået et løft.

Vi har valgt et æstetisk, minimalistisk og stramt udtryk. Facaderne er i en enkel, sort farve og har et moderne udtryk, som passer til stort set alle virksomheder uanset branche.

En skræddersyet løsning

Hvis du kontakter os, kan vi sammen diskutere hvilken løsning, der passer jer bedst, uanset om I har brug for et celle-kontor, kombi-kontor eller en aktivitetsbaseret planløsning.